Home
ПРЕБАЗИРАНЕ на паралелки 2 клас!

ПРЕБАЗИРАНЕ на паралелки 2 клас!

Уважаеми родители,

От 28.10.2024 г. стартират строително-ремонтните дейности на Обект Нов учебен корпус и въвеждане на мерки за енергийна ефективност за спортна зала към Основно училище „Яне Сандански“ и Подобект 1: Нов училищен корпус с 12 нови учебни стаи към Основно училище „Яне Сандански“.

Предоставяме Ви следната информация за пребазиране на паралелките и провеждане на образователен процес и целодневна организация на учебния ден до приключване на строително-ремонтните работи и издаване на разрешение за ползване на сградата:

II клас „А“, „Б“, „В“ и „Г“ – СУ “Братя Миладинови“ с адрес: ул. „Тодор Александров“ 14

За учениците е осигурена целодневната организация, като преди обяд ще се провеждат учебни часове, а след обед ще се провеждат дейности по самоподготовка, занимания по интереси и организиран отдих и спорт.

Предстои обявяването на родителски срещи по паралелки за  запознаване с конкретната образователна среда и предоставяне на детайлна информация за организацията на учебния ден.

Екипът на училището изказва дълбоката си благодарност към Община Пловдив в лицето на г-н Костадин Димитров, г-н Владимир Темелков, г-н Атанас Кунчев, г-жа Донка Щилянова, г-жа Петя Шаркова и  на Регионално управление на образованието – Пловдив в лицето на г-жа Иванка Киркова, които със своите действия направиха възможно учениците от II клас на ОУ “Яне Сандански”, град Пловдив да бъдат пребазирани по най-благоприятен начин в съответствие с възможностите на общинската образователната инфраструктура.

Благодарни сме и на екипа на образователната институция СУ “Братя Миладинови“, че отвори врати за нашите ученици, адаптирайки организацията си на работа така, че да можем да съвместяваме заедно образователните процеси и целодневната организация на учебния ден.