Home
2014/2015

2014/2015

Три гълъбчета полетяха от Разград към ОУ ”Яне Сандански” Пловдив на 18.06.2015 година. Това бяха наградите – приз с надпис и с формата на гълъб – от Втория национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов” гр. Разград.

Наградените са: Стеляна Любомирова Казакова – ІІ място, Яна Янкова Тричкова – ІІ място, Божидара Иванова Петрова – ІІІ място и Деница Петрова Караславова с поощрение. Наградите са в направление: Публицистични материали за вестник.

Нова папка3

    ЗНАЧКА НА ГРАД ПЛОВДИВ                                              УЧИТЕЛ НА 2015ГОДИНА
за 2015 ГОДИНA                                                                             г-жа Росица Щерева
г-жа Лидия Калинчева                                                                      начален учител
учител по математика

        P1060833                                                            P1060797

Отлично представяне на състезанието по български език  и литература „Св. Иван Рилски“ на първокласниците  Весела Маринова класирана на място и Радослав Семов – трето място.

Sast. Ivan Rilski

ТРЕТО МЯСТО за  ОУ „Яне Сандански” на Национален конкурс „Асен Златаров – живот и дейност“, директор: Маргарита Бозова – преподавател по химия и опазване на околната среда, ръководител на проект за работа с ученици от 7-ми клас по темата на конкурса, Първа ПКС, 30 години учителски стаж/ от тях 22 като директор/; Стоян Атанасов Боев – преподавател по български език и литература, Първа ПКС, 22 години учителски стаж

ПЪРВО МЯСТО за постер – Божидара Саватинова и Никол Трайкова 6а клас

ПРИЗОВИ МЕСТА

за есе – Божидара Петрова, 6а клас

за презентация – Мира Тепеджийска и Катерина Иванова, 6а клас

грамоти                       Нова папка (3)

Достойно представяне на национален кръг на XXXIV олимпиада по български език и литература на Дана Тонева от 7б, Николай Николов от 7а. Преподавател Недялка Чакърова.

Bel2 001                                       BEL1 001                             BEL30 001

Достойно представяне на Райна Гочева от 4б клас на Областния кръг на Националната интердесциплинарна олимпиада „Знам и мога“ за учебната 2014-2015 година

Reni_4b

Призови места на районен конкурс „С очите си видях бедата“.

Beda2 001   Beda 001Beda1 001

Трета награда за Радостина Керезова от 2г клас на Национален конкурс-надиграване „Златна гега“, гр. Котел, с ръководител Ралица Минева

a 001

Призови места за наши ученици на Общински конкурс за рисунка и фотография на тема „Време е да дадем пример“ – 22.04.2015г. Преподавател Стойко Генов.

Михаела Караславова от 5в, Мартина Куртева от 6б и Деница Караславова от 6а и Гергана Щерева от 7б се представиха отлично на Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен 3-4.04.2015г. Мартина получи и специалната награда на Община Пловдив. Преподавател Ани Василева.

Downloads

Валери Маринова от 6а  и Цветелина Кръстева от 6б  се класираха за националния кръг на Националното състезание „Ключът на музиката“. Валери е първа в Пловдивска област и в челната десятка за страната. Преподавател Ани Василева.

2015-04-221

Почетно отличие за присъдена Втора награда за Иванка Станилова и достойно представяне на Денис-Антоний Маджаров а от 3в клас.

KONKURS                               4

 

Успешна творческа изява на шестокласниците на Национален конкурс  „Малкия принц“.album

Успешно представяне в зимен кръг на второто международно математическо състезание „Математика без граници” – бронзови медали за Цветелина Красимирова  и Паулина Лятева от шести клас, за Димитър Митев и Ясен Узунов от пети клас. Преподаватели Лидия Калинчева и Пенка Кирова.

page                                                   page1

Успешно представяне в есенен кръг на второто международно математическо състезание „Математика без граници” – златни медали за Цветелина Красимирова Кръстева и Атанас Василев Андреев от шести клас и бронз за Милен Росен Христов от пети клас.

1

2

M3

M2

M1

P1030515

P1030516


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

УЧИТЕЛ НА 2014 ГОДИНА – г-жа Ани Василева и ЗНАЧКА НА ГРАД ПЛОВДИВ ЗА 2014 ГОДИНA за г-жа Йорданка Сиракова – начален учител в ОУ „Яне Сандански“

 

 

 

 

 

 

Почетното отличие на МОН «НЕОФИТ РИЛСКИ » за г-жа Валя Рашева – начален учител в ОУ „Яне Сандански“  – 2014г.


 

 

 

 

 

 

Достойно представяне на Николай Николов от шести клас на Обласния кръг на Националната олимпиада по история и цивилизация за учебната 2013-2014 година.


T2

 

 

 

 

 

 

Благодарствено писмо от Народно читалище „Тракия” за успешно представяне на Златина Генчева и Димитър Мирчев от шести клас на конкурс на тема „Бабиното наследство на Тракия”.


 

 

 

 

 

 

 

Училищното ръководство изказва благодарност на всички ученици, които се включиха в Българската Коледа в нашето училище и изработиха и дариха с любов, предмети предназначени за децата с онкохематологични заболявания. Проявената съпричастност към човешкото страдание ни прави по-добри, по-силни, а подадената ръка и добрите дела осмислят всеки живот.


AT

AT3

Второ-място-АТАНАС-ИЛИЕВ-от-4б-клас-на-ПРОЛЕТНИТЕ-МАТЕМАТИЧЕСКИ-СЪСТЕЗАНИЯ-в-гр.-Русе


 

 

 

 

 

 

Грамота за отлично представяне на конкурс на тема „УЧИТЕЛЯТ КОЙТО МЕ НАУЧИ…“
за Драгомира Тепеджийска от 5а клас


 

 

 

 

 

 

ПРИЗОВИ МЕСТА за участниците в проект УСПЕХ, от клуб „Училищни медии“, с ръководител Стоян Боев
на национален ученически конкурс по журналистика „Григор Попов“ – гр. Разград,
раздел „Публицистични материали за вестник“


 

 

 

 

 

 

 

Успешно участие от 27 до 31 август 2014 г. на г-жа Лидия Калинчева във форум, с домакин Педагогическа асоциация „Образование без граници“ – България и Научно-образователен център „Иновации“ – Казахстан.


 

 

 

 

 

 

 

Второ място за ВЕЛИНА ГЕОРГИЕВА от 5а клас в конкурс за литературно творчество „Водата – извор на живот“ по повод световния ден на водата 2014 година


Zlati

 

 

 

 

 

 

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ на Златина Генчева – 5б клас на Пети международен конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“ – Хасково 2014


 

 

 

ВТОРО МЯСТО за отбора на ОУ Яне Сандански на Националната викторина по история ЧСОУ Делфините, Старозагорски ба