Home
2014/2015

2014/2015

Три гълъбчета полетяха от Разград към ОУ ”Яне Сандански” Пловдив на 18.06.2015 година. Това бяха наградите – приз с надпис и с формата на гълъб – от Втория национален ученически журналистически конкурс „Григор Попов” гр. Разград.

Наградените са: Стеляна Любомирова Казакова – ІІ място, Яна Янкова Тричкова – ІІ място, Божидара Иванова Петрова – ІІІ място и Деница Петрова Караславова с поощрение. Наградите са в направление: Публицистични материали за вестник.

Нова папка3

    ЗНАЧКА НА ГРАД ПЛОВДИВ                                              УЧИТЕЛ НА 2015ГОДИНА
за 2015 ГОДИНA                                                                             г-жа Росица Щерева
г-жа Лидия Калинчева                                                                      начален учител
учител по математика

        P1060833                                                            P1060797

Отлично представяне на състезанието по български език  и литература „Св. Иван Рилски“ на първокласниците  Весела Маринова класирана на място и Радослав Семов – трето място.

Sast. Ivan Rilski

ТРЕТО МЯСТО за  ОУ „Яне Сандански” на Национален конкурс „Асен Златаров – живот и дейност“, директор: Маргарита Бозова – преподавател по химия и опазване на околната среда, ръководител на проект за работа с ученици от 7-ми клас по темата на конкурса, Първа ПКС, 30 години учителски стаж/ от тях 22 като директор/; Стоян Атанасов Боев – преподавател по български език и литература, Първа ПКС, 22 години учителски стаж

ПЪРВО МЯСТО за постер – Божидара Саватинова и Никол Трайкова 6а клас

ПРИЗОВИ МЕСТА

за есе – Божидара Петрова, 6а клас

за презентация – Мира Тепеджийска и Катерина Иванова, 6а клас

грамоти                       Нова папка (3)

Достойно представяне на национален кръг на XXXIV олимпиада по български език и литература на Дана Тонева от 7б, Николай Николов от 7а. Преподавател Недялка Чакърова.

Bel2 001                                       BEL1 001                             BEL30 001

 

Достойно представяне на Райна Гочева от 4б клас на Областния кръг на Националната интердесциплинарна олимпиада „Знам и мога“ за учебната 2014-2015 година

Reni_4b

 

Призови места на районен конкурс „С очите си видях бедата“.

Beda2 001   Beda 001Beda1 001

Трета награда за Радостина Керезова от 2г клас на Национален конкурс-надиграване „Златна гега“, гр. Котел, с ръководител Ралица Минева

a 001

Призови места за наши ученици на Общински конкурс за рисунка и фотография на тема „Време е да дадем пример“ – 22.04.2015г. Преподавател Стойко Генов.

Михаела Караславова от 5в, Мартина Куртева от 6б и Деница Караславова от 6а и Гергана Щерева от 7б се представиха отлично на Национален конкурс за млади изпълнители на забавна песен 3-4.04.2015г. Мартина получи и специалната награда на Община Пловдив. Преподавател Ани Василева.

Downloads

 

 

Валери Маринова от 6а  и Цветелина Кръстева от 6б  се класираха за националния кръг на Националното състезание „Ключът на музиката“. Валери е първа в Пловдивска област и в челната десятка за страната. Преподавател Ани Василева.

2015-04-221

Почетно отличие за присъдена Втора награда за Иванка Станилова и достойно представяне на Денис-Антоний Маджаров а от 3в клас.

KONKURS                               4

 

Успешна творческа изява на шестокласниците на Национален конкурс  „Малкия принц“.album

Успешно представяне в зимен кръг на второто международно математическо състезание „Математика без граници” – бронзови медали за Цветелина Красимирова  и Паулина Лятева от шести клас, за Димитър Митев и Ясен Узунов от пети клас. Преподаватели Лидия Калинчева и Пенка Кирова.

page                                                   page1

Успешно представяне в есенен кръг на второто международно математическо състезание „Математика без граници” – златни медали за Цветелина Красимирова Кръстева и Атанас Василев Андреев от шести клас и бронз за Милен Росен Христов от пети клас.

1

2

M3

M2

M1

P1030515

P1030516


Morning_Star_diplom